Ucitavanje... O nama

O nama

Dobrodošli...

imgDobrodošli na službenu stranicu tvrtke FeMIS d.o.o.
Tvrtka FeMIS d.o.o. je osnovana 2003. godine sa sjedištem u Posušju. Glavna djelatnost tvrtke je proizvodnja armaturnih mreža. U procesu proizvodnje armaturnih mreža koristimo strojeve renomiranih proizvođača KOCH (Njemačka) i EVG (Austrija), dok se u laboratoriju za ispitivanje kvalitete proizvoda koristi oprema švicarskog proizvođača walter+bai ag. Pored armaturnih mreža proizvodimo armaturne vilice i čelične distancere za oplatu, te se bavimo prodajom rebrastog betonskog čelika, rešetkastih nosača, distancera za armaturne mreže itd.
Tvrtka FeMIS d.o.o. posjeduje certifikate međunarodne norme ISO 9001 i ISO 14000. Ovi certifikati predstavljaju priznati kriterij sustava upravljanja kvalitetom i okolišem. Posjedovanje navedenih certifikata je jamstvo kupcu da njegov dobavljač radi i proizvodi na kontroliran i kvalitetan način u skladu sa zahtjevima standarda.
Tvrtka FeMIS d.o.o. također posjeduje certifikat za armaturne mreže za tržište Republike Hrvatske koji je dodijeljen od strane Instituta Građevinarstva Hrvatske – IGH.